- آشنايي با روش تهيه مارمالاد نارنگي
- مواد لازم براي مارمالاد نارنگي :
نارنگي شسته و با پوست خرد شده به ورقه هاي نازک 1.35 کيلوگرم
شکر 4 پيمانه
- طرز تهيه مارمالاد نارنگي :
يک بشقاب کوچک را در فريزر قرار دهيد. نارنگيها را به همراه 6 پيمانه آب در يک قابلمه بزرگ بريزيد تا روي حرارت زياد جوش بيايد. حرارت را تا حد متوسط کم کنيد و نارنگي ها را بپزيد تا زماني که پوستشان نرم شود (حدود 20 دقيقه)
شکر را اضافه کنيد، حرارت را کمي زياد کنيد و هم بزنيد تا شکر حل شود و دوباره جوش بيايد. همچنان بپزيد و مخلوط را هم بزنيد تا زماني که غليظ و کمي تيره شود (حدود 40 تا 50 دقيقه) اگر مخلوطتان با شدت زيادي ميجوشد، حرارت را کم کنيد تا نسوزد. براي اينکه ببينيد آماده شده يا نه، يک قاشق پر از مارمالاد را روي بشقاب يخ بيندازيد و 2 دقيقه در يخچال بگذاريد. اگر يک غشاي نازک روي آن ايجاد شده بود که با انگشت زدن چين ميخورد، مارمالاد آماده است. اما اگر پخش شده و رقيق بود، پخت آن را ادامه دهيد.
مارمالاد را در يک ظرف در بسته بريزيد و اجازه دهيد کاملا سرد شود. ميتوانيد اين مارمالاد را تا يک ماه در يخچال نگه داريد يا تا شش ماه فريز کنيد.
منبع: bartarinha.ir
درباره این سایت